Kasteel Ryckevelde

Algemene voorwaarden

HomeAlgemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 

AANSPRAKELIJKHEID

Al onze appartementen zijn rookvrij. Kasteel Ryckevelde behoudt zich het recht voor een vast bedrag van 100 euro aan schoonmaakkosten in rekening te brengen aan de gast die rookt in het kasteel of in de appartementen. Het is verboden posters op muren, vloeren of plafonds te plakken, te nieten of anderszins aan te brengen. De Klant zal verantwoordelijk zijn voor het herstellen van schade veroorzaakt door het niet naleven van deze regels. Het hotel wijst alle verantwoordelijkheid af voor schade aan auto's en diefstal van voorwerpen die in de auto zijn achtergelaten; voor verlies of verdwijning van kostbaarheden; of voor goederen die zonder toezicht in openbare ruimten, gangen of zalen zijn achtergelaten.

In geval van overmacht is Kasteel Ryckevelde ontheven van elke aansprakelijkheid in geval van gehele of gedeeltelijke niet-uitvoering van het contract ten gevolge van een toevallige gebeurtenis veroorzaakt door een derde, door de overheid of door een geval van overmacht zoals, maar niet beperkt tot, volledige stakingen, lock-outs, overstromingen, brand of terroristische aanslagen.

BETALINGSVOORWAARDEN

De reservering wordt bevestigd na ontvangst van mededeling van uw creditcardnummer. In geval van betaling met een creditcard, wordt uw creditcard alleen gebruikt als garantie voor uw reservering. 

Bij betaling met een debetkaart (Bancontact, IDEAL of Maestro) wordt het volledige bedrag aangerekend op het moment van reservering of aankomst.

Bij betaling per bankoverschrijving wordt uw reservering bevestigd na ontvangst van de betaling. De betaling kan gebeuren op het bankrekeningnummer vermeld in de booking engine. 

Alle extra diensten die tijdens het verblijf zijn geboekt of verbruikt, moeten bij het uitchecken worden betaald.